Nandini Jungle Resort & Spa Bali, Indonesia review.

by - March 16, 2017

Nandini Jungle Resort & Spa Bali, Indonesia review

Nandini Jungle Resort & Spa Bali, Indonesia review | Aku akui, aku lebih gemar menulis mengenai lokasi percutian di Bali indonesia. Semuanya kerana aku suka dengan konsep percutian di sana! Percutian konsep semulajadi! Dalam edisi kali ini, aku ingin menulis mengenai 1 lokasi percutian dalam hutan yang diubah menjadi di antara lokasi percutian tercantik di bali, indonesia! Nandini Jungle Resort & Spa Bali!

Terletak jauh di dalam hutan yang indah, dengan pemandangan yang menakjubkan di seluruh lembah, Nandini Bali Jungle Resort and Spa menawarkan pengalaman yang mewah dalam persekitaran yang tulen dan semula jadi. Dari saat kita tiba di resort spa mewah ini sahaja, kita sudah dihidangkan dengan keindahan oasis dengan bunyi-bunyian unggas yang sememangnya sangat menenangkan.


Nandini Jungle Resort & Spa Bali, Indonesia review

Nandini Jungle Resort & Spa Bali, Indonesia review


SPA ON THE RIVER BY NANDINI BALI.


Lagi yang menariknya percutian di sini adalah, pihak resort menawarkan Spa On The River. Terletak di sisir sungai, ianya menawarkan hot stone massage therapy, dermatological facials, dan exquisite manicures and pedicures. Mereka juga memiliki kakitangan profesional yang akan bekerja keras untuk memastikan kita mempunyai pengalaman yang hebat yang akan mencairkan tekanan dan akan membuatkan fikiran anda tenang!. Amacam? Menarik kan Nandini Jungle Resort & Spa Bali ni?

Rasanya lepas spa tu, bolehlah terus mandi sungai kan? Kalau melihat pada gambar, airnya pasti sejuk! Tidakkah ianya percutian yang menjadi idaman pada ramai orang termasuklah aku! Hehehe.

Antara tarikan lain yang boleh kita lakukan disini adalah melawat kampung berdekatan dan mempelajari kehidupan masyarakat di sana serta boleh belajar kaedah pertanian tradisional! wah! Menarik ni. Namun yang paling hebat pada aku adalah, Kita boleh mempelajari kehidupan dan budaya bali. Ini pengalaman yang sangat mahal pada aku.


Nandini Jungle Resort & Spa Bali, Indonesia review

Oklah. Nandini Jungle Resort & Spa Bali mengalu-alukan kedatangan anda! Selain daripada percutian, ianya juga menyediakan lokasi untuk majlis pernikahan, majlis rasmi dan macam-macam lagi. Untuk maklumat lanjut mengenai pakej eksklusif dan percutian di sini, boleh hubungi :


Nandini Bali Jungle Resort & Spa

Br. Susut, Desa Buahan, Payangan, Gianyar
Bali - Indonesia

Telp: + 62-361 982 777
Mobile: + 62-811 385 9444
Faks: + 62-361 982 727

E-mel: info@nandinibali.comYou May Also Like

0 Comments