Fadhykits : Beg ajaib yang mampu memudahkan urusan solat Anda!

by - April 04, 2017

Set Peralatan Solat yang lengkap

Fadhykits : Anda pasti tak percaya apa yang ada di dalam beg ajaib ini! | Dalam dunia serba moden dan pantas ini, ramai orang gemarkan sesuatu yang mudah dan ringkas tetapi mampu menyelesaikan semua masalah. Ianya kedengaran agak pelik namun itulah hakikatnya. Ianya termasuklah dalam solat. Namun haruslah di fahami bahawa, ianya bukan meringkaskan solat itu kerana solat ada perkara-perkara yang perlu dilakukan. Tetapi perkara-perkara yang memudahkan kita untuk bersolat. Pernah dengar mengenai Fadhykits?

Aku sangat berterima kasih kepada Fadhykits kerana menawarkan produk ini kepada aku. Mulanya aku sendiri tak percaya dengan apa yang ada di dalam beg ini, tapi selepas membukanya, aku sendiri terperanjat! Wow! Nampak biasa di luarnya namun lengkap dengan kelengkapan untuk bersolat walau dalam keadaan kita tiada apa-apa!

Rasulullah shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda: “Aku diberikan lima perkara yang tidak pernah diberikan kepada seorang pun dari Nabi-Nabi sebelumku; aku ditolong dengan kegerunan musuh terhadapku pada jarak sebulan perjalanan, bumi ini telah dijadikan untukku sebagai masjid (tempat sembahyang) dan sebagai bahan untuk bersuci; maka sesiapa sahaja dari kalangan umatku hendaklah dia sembahyang apabila telah masuk waktu (biar dimana sahaja dia berada).

Pasti ada daripada kita yang suka hiking atau camping di dalam hutan. Atau mungkin ada daripada kita yang suka travel. Dan dalam beberapa perkara, agak susah untuk kita mencari air bersih atau debu bersih untuk kita mengambil wudhuk. Namun, percayakah anda, dengan hanya 1 beg kecil ini, segalanya sudah tersedia!

Ianya juga adalah penyelesaian masalah kepada mereka yang suka travel. Sudah pasti mereka ingin meminimumkan ruang dalam beg mereka. Jangan risau, Fadhykits adalah sesuatu yang perlu ada pada anda. Kerana hanya dengan beg kecil ini, ianya lengkap dengan segalanya! Kini, tiada lagi kesukaran untuk anda bersolat! 

Terima kasih kepada Fadhykits kerana menawarkan produk yang mampu menyelesaikan masalah kesukaran untuk bersolat ini. 

Dengan tawaran Set mudah untuk solat ini, anda bakal memperolehi :

Set Peralatan Solat yang lengkap

  1. Kopiah.
  2. Debu tayyamum
  3. Semburan wudhuk.
  4. Perfume.
  5. T-shirt.
  6. Kain sarung emas.
  7. Sejadah dan kompas.
  8. Dan beg istimewa, Fadhykits.

Rasullulah S.a.w juga bersabda yang bermaksud : "Agama itu Mudah oleh itu permudahkanlah jangan memayahkan, gembirakanlah, jangan meliarkan(menakutkan)".

Kita perlu sentiasa ingat akan ayat ini:

Apabila kita boleh solat di mana-mana sahaja, maka janganlah sampai terlepas waktu solat. 

Inginkan Set Peralatan Solat yang lengkap ini?

Dapat Memudahkan Anda untuk bersolat dimana sahaja.  

Dengan Hanya SATU Instant Solat Kits dapat menyelesaikan semua masalah

8 in 1 di dalamnya membuatkan ia seperti ‘Mini Surau’ yang sentiasa menemani anda ke mana sahaja. Dan sudah pasti, akan memudahkan urusan solat anda!


Merupakan Kits ‘Emergency’apabila kita dalam kesuntukan masa atau jauh dari surau & masjid.

Harga Bagi Kits Solat Fadhykits ini adalah

RM197.00 sahaja.

Hubungi:

013-659 2955 (Mohd Haffizul)

Untuk membuat tempahan anda hari ini!You May Also Like

0 Comments