Selepas viral gambar gadis shell ini dicabul, akhirnya.. - MrEjoy

Post Top Ad

ad

Jul 4, 2017

Selepas viral gambar gadis shell ini dicabul, akhirnya..

Selepas viral gambar gadis shell ini dicabul, akhirnya..

Selepas viral gambar gadis shell ini dicabul, akhirnya.. | Kalau sebelum ini ramai yang update status di laman sosial mengenai gambar poster gadis shell yang dikatakan sering memeranjatkan pelangan shell, tapi kini, ianya menjadi viral sekali lagi, tapi bukan kerana terperanjat, sebaliknya dicabul! Ahha! Walaupun ianya sekadar gambar tetapi kalau kita tengok betul-betul ianya seakan-akan macam kena cabul sebab apa? Sebab poster gadis shell itu dibuat berdasarkan size sebenar gadis tersebut.

Bila sebut, ianya di buat berdasarkan saiz sebenar, jadi tak hairanlah memang nampak macam real kan? Kalau sebelum ini, pemilik sebenar gambar tersebut ada menyatakan sedikit rasa kurang senang dengan pelakuan segelintir pelangan shell yang mengambil gambar dengan poster tersebut sambil membuat aksi yang tak berapa nak elok sangat mata ni memandang, tetapi hari ini pihak shell membuat keputusan yang lebih drastik!

Tiada lagi poster gadis shell di mana-mana stesen minyak!

Aduh! Aku pun dah banyak kali tengok poster tu. Dan banyak kali jugak aku terperanjat sebab di letaknya poster tu betul-betul dekat celah pump minyak tu. Kalau sebelum ni, dia letak dekat depan-depan. Mungkin sebab ramai yang terperanjat, jadi diubahnya posisi poster tu, di celah-celah pump minyak.

Selepas viral gambar gadis shell ini dicabul, akhirnya..

Walaupun dah banyak kali tengok poster tu, tapi sampai ke hari ini aku tak pernah pun terfikir nak buat macam dalam gambar-gambar ni. aduh! Mungkin mereka sekadar bergurau kut. Tapi faham-fahamlah kalau dah masuk ke dalam media sosial, apa benda pun akan mudah jadi viral. Dan bila ianya menjadi terlalu viral, sudah pastilah tindakan syarikat shell menurunkan/membuang poster tersebut adalah langkah yang paling baik.

Selepas viral gambar gadis shell ini dicabul, akhirnya..

Memang betul, itu hanyalah sekadar gambar, tapi kena fikir juga apa perasaan di empunya diri, betul tak? Tambahan pulak dia dah nikah, kemudian apa perasaan ahli keluarga dia, semua kena fikir tu. Tapi macam biasalah, kita bukan boleh nak jaga semua orang kan?

Apa pun, pihak shell dah pun mengeluarkan arahan untuk membuang semua poster yang ada pada setiap station minyak shell. Jadi lepas ni, tak adalah terperanjat lagi kan? hehehe. Tapi mesti rasa tak best sebab dah takda orang yang nak sambut kita lagi dekat shell. L

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here