Batuk & selsema anak hilang dengan Coughflu time Tasneem Nature. - MrEjoy

Post Top Ad

ad

Sep 7, 2017

Batuk & selsema anak hilang dengan Coughflu time Tasneem Nature.

cara mudah hilangkan batuk dan selsema kanak-kanak

Batuk & selsema anak hilang dengan Coughflu time Tasneem Naturel | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sekarang ni memang musim anak-anak kecil batuk & selsema kan? 2 hari lepas, waktu bawa anak sulung aku ke klinik (sebab batuk & selsema) penuh klinik dengan kanak-kanak. Semuanya demam! Batuk! Dan selsema! Rasanya memang ada musim dia kut. Tapi hati ibubapa mana yang suka tengok anak-anak kerap batuk. Tidur mereka terganggu juga kerana batuk. Nak makan, nak minum pun tiada selera sebab selsema. Tapi alhamdulilah, Batuk & selsema anak hilang dengan Tasneem Naturel.

Al-kisahnya, wife aku mulanya beri makan ubat. Tapi faham-faham jelah, anak-anak lepas makan ubat, mesti jadi pasif! Kemudian, dalam masa yang sama, guna juga kaedah tradisional. Alhamdulilah, susut juga. Tapi bukan hilang terus! Kemudian, cuba cari dekat facebook dan berjumpa dengan produk jenama Tasneem Naturel.

Yang sebenarnya, ada 4 variasi produk daripada jenama ini antaranya adalah tummy time, calm time, sleep time dan juga coughflu time. Dan disebabkan anak-anak aku sekarang batuk dan selsema, maka aku pilih coughflu time Tasneem Naturel.


cara mudah hilangkan batuk dan selsema kanak-kanak


Coughflu time Tasneem Naturel.


Apa yang istimewanya mengenai produk ini adalah kerana ianya diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang terbukti halal! Itu penting. Dan produk ini juga lulus KKM tau. Jadi jangan risau. Antara bahan-bahan yang digunakan adalah:

  • Eycalytus  - Pati minyak daripada tumbuhan ini berupaya merawat alahan dan resdung serta bertindakbalas dengan mucus untuk mengurangkan lendir
  • Cypress    - Mengurangkan kahak yang terkumpul dalam saluran pernafasan dan paru-paru juga sebagai agen antibakteria
  • Tea tree    - merupakan antibiotik yang sangat hebat untuk merawat jangkitan virus dan bakteria
  • Frankinsence   - Membantu merehatkan saraf dan memberi rasa ketenangan
  • Lavender  - Memberi rasa relaks dan meningkatkan mood
  • Orange      - Mengurangkan toksin dalam badan supaya menjadi lebih fokus dan produktif

Alhamdulilah, lepas aku guna coughflu time Tasneem Naturel ni, tidur anak-anak aku lebih lena. Selsema pun dah nampak kurang. Mujarab juga kan? Nak guna pun senang. Hanya sapukan pada hidung (sapuan nipis), tekak, tulang belakang, tapak kaki dan dada. Anak-anak pasti selesa selepas itu.

Baiklah, jika korang berminat nak dapatkan produk Tasneem Naturel ni, korang boleh dapatkan daripada agen sah ini:

Kamariah Bte Yusoff


Whatsapp : 0136400070 @ 0196811988

1 comment:

  1. Kena ada satu dekat rumah. Memg kalau time anak anak batuk selsema kita jd tidur x lena sebáb risau kan dorg

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here