TASNEEM NATUREL : Penyelesaian masalah batuk, selsema, kembung dan ketidakselesaan anak-anak. | MrEjoy

TASNEEM NATUREL : Penyelesaian masalah batuk, selsema, kembung dan ketidakselesaan anak-anak.

Penyelesaian masalah batuk, selsema, kembung dan ketidakselesaan anak-anak

TASNEEM NATUREL : Penyelesaian masalah batuk, selsema, kembung dan ketidakselesaan anak-anak | Assalamualaikum & salam sejahtera. Sekarang ni dah masuk musim hujan dekat area Melaka ni. Bila kerap hujan, cuaca akan berubah menjadi sejuk dari pagi bawa ke malam. Mrejoy ada 3 orang anak. Yang masing-masingnya memang tak boleh tahan dengan cuaca sejuk! Mungkin sebab mereka kecil lagi kut. Bila cuaca sejuk, si abang confirm kena selsema, adik kadang kena batuk, kadang selsema, dan yang paling kecil, dah tentulah kurang selesa.

TASNEEM NATUREL : Penyelesaian masalah batuk, selsema, kembung dan ketidakselesaan anak-anak!


Mulanya, agak risau juga. Ada guna petua traditional untuk legakan batuk dan selsema anak kecil. Kemudian wife ada beritahu pasal 1 produk dalam bentuk sapu je. Khas untuk anak-anak yang kerap kena selsema. Mrejoy sebenarnya lebih suka dengan produk luaran. Tak suka dengan produk yang perlukan anak-anak makan. Sebab tu suka guna cara traditional.

Bila dah dapat tahu pasal produk tasneem nature ni, Mrejoy suruh wife beli coughflu time. Yang sebenarnya, selain selsema, balm ni sesuai untuk batuk dan mencairkan kahak. Juga boleh melegakan asthma! Best kan? Cara nak guna pun mudah je. Itu yang bestnya dengan produk tasneem nature ni. Cuma sapu pada hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki dan dada!

Dan alhamdulilah, anak-anak Mrejoy semuanya nampak selesa dan serasi dengan produk ni. Mulanya ingat ada 1 produk je, tapi wife cakap ada banyak sebenarnya, ada 4 kesemuanya! Wah! Complete! Selain coughflu time, apa produk lain tu? Ha, ni dia!


Penyelesaian masalah batuk, selsema, kembung dan ketidakselesaan anak-anak

#1. Coughflu time : Khas untuk selsema, batuk, cairkan kahak dan melegakan asthma.

Cuma sapu pada hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki dan dada. Dan ramuannya terdiri daripada Lemon, Sweet orange, Eucalyptus, Cypress, Tea Tree.

#2. Calm time : Khas untuk berikan keselesaan pada bayi dan mengurangkan tekanan serta menjadikan anak lebih tenang.

Cara nak guna Cuma Sapu di tulang belakang, tapak kaki, nadi belakang telinga, serta pergelangan tangan. Dan diperbuat daripada Lavender, Naval orange, Tangerine, Geranium, Marjoram, Frankinsense, Bergamot, Chamomile.

#3. Sleep time : Bantu anak-anak lebih mudah tidur dan membantu anak-anak bangun dengan keadaan lebih ceria!

Ini Mrejoy suka. Anak-anak tidur selesa, kita pun akan lena juga. hehehe. Cara nak guna, Sapu di tulang belakang, tapak kaki, nadi belakang telinga, serta pergelangan tangan. Bahan-bahan yang digunakan untuk balm sleep time ni adalah Cedar, Vetiyer, Roman chamomile, Sweet orange, Marjoram, Targerine fruit fermet, Ylang ylang.

#4. Tummy time : Digunakan untuk buang angin dan melegakan perut sebu.

Bagi anak-anak yang selalu kena kembung perut tu boleh guna tummy time ni. Cuma sapu pada perut dan tapak kaki anak-anak je. insyaAllah, masalah kembung perut ni selesai. Diperbuat daripada Fennel, Ginger, Wild mint, Tangerine, Patchouli, Lemongrass, Anise, Juniper.

Bestnya tentang produk Tasneem naturel ni sebabnya adalah, cuba tengok bahan-bahan yang digunakan. Semuanya diperbuat daripada bahan semulajadi  dan 100% pati minyak (Essential Oil)  yang asli! Dan bukan budak-budak je boleh guna, orang dewasa pun boleh! Hehehe.

Tak tahu dekat mana nak order? Ha, korang boleh datang sendiri atau call no telefon yang disertakan di bawah:

TASNEEM NATUREL NETWORK

15-1, JALAN PUTRA KAJANG, TAMAN PUTRA KAJANG,
43000 KAJANG, SELANGOR
HOTLINE: 011-20964665 (ORDER) , 010-8453469 (DAFTAR AGEN & STOKIS)

IG: TASNEEM NATUREL (OFFICIAL HQ)
FB : TASNEEM NATUREL HQ

www.tasneemnaturel.com

1 comments