7 lokasi “Outdoor wedding Venues” yang tersangat cantik di Malaysia! | MrEjoy

7 lokasi “Outdoor wedding Venues” yang tersangat cantik di Malaysia!

malaysia Outdoor wedding Venues

7 lokasi “Outdoor wedding Venues” yang tersangat cantik di Malaysia! | Sebelum nak teruskan cerita mengenai lokasi “Outdoor wedding Venues” yang tersangat cantik di Malaysia ni, nak juga ucapkan tahniah pada Penyanyi cantik, Yuna yang dah selamat diijabkabulkan dengan jejaka handsome, adam Sinclair. Kalau korang perasan, sewaktu majlis penikahan mereka, lokasi yang digunakan tu tersangatlah cantik. Pasti ada yang tertanya-tanya, dekat mana lokasi ni kan? ahha! Majlis pernikahan yuna dan adam telah di buat di Puncak Rimba, Bentong Pahang!

Oklah. Yang sebenarnya, banyak lokasi menarik dan tentunya cantik dekat malaysia ni untuk mereka yang merancang ingin membuat majlis perkahwinan secara terbuka (Outdoor wedding). Dan berikut adalah lokasinya (Klik pada lokasi untuk pautan pada laman web lokasi) :



malaysia Outdoor wedding Venues

malaysia Outdoor wedding Venues


malaysia Outdoor wedding Venues

malaysia Outdoor wedding Venues

#3. Puncak Dani, Genting, Pahang

malaysia Outdoor wedding Venues

malaysia Outdoor wedding Venues


malaysia Outdoor wedding Venues

malaysia Outdoor wedding Venues

malaysia Outdoor wedding Venues


malaysia Outdoor wedding Venues

malaysia Outdoor wedding Venues

malaysia Outdoor wedding Venues



malaysia Outdoor wedding Venues

malaysia Outdoor wedding Venues


malaysia Outdoor wedding Venues

malaysia Outdoor wedding Venues

Share:

0 comments