10 laman web dengan pendapatan Adsense paling tinggi 2017 | MrEjoy

10 laman web dengan pendapatan Adsense paling tinggi 2017

Highest Google Adsense Earners

10 laman web dengan pendapatan Adsense paling tinggi 2017 (Highest Google Adsense Earners)| Assalamualaikum dan salam sejahtera. Adsense! Salah satu cabang buat duit USD yang paling terkenal. Pasti ramai yang menginginkan 1 full account adsense kan? Oklah. Bercakap memang mudah. Tapi nak buat duit dengan adsense ni mudah ke? Jawapannya sudah tentu mudah jika kita tahu caranya. Ibarat kita buka kunci mangga dengan hanya menggunakan 1 kunci sahaja. faham ke faham?

Oklah. Hari ini aku bukan nak kongsikan macamana cara nak buat duit usd ni (Make money with adsense) tapi aku nak kongsikan dengan korang semua 10 laman web dengan pendapatan Adsense paling tinggi 2017! (Highest Google Adsense Earners) Mesti korang nak tahu berapa income mereka sebulan kan? Jom lanjutkan bacaan!

10 laman web dengan pendapatan Adsense paling tinggi 2017. (Highest Google Adsense Earners)



Shoemoney adalah sebuah blog tentang cara buat duit di internet, termasuk penjualan iklan secara langsung dan pemasaran. Laman web ini juga ada menyediakan 1 ruangan yang mana mereka membenarkan pengunjung memperlihatkan iklan mereka di ebay.

Anggaran pendapatan bulanan (Adsense) : MYR 662,197.61!
Pelawat unik harian: Melebihi 1 juta


Digg adalah sebuah laman web tentang cerita semasa,teknologi, sains dan pelbagai perkongsian lain.

Anggaran pendapatan bulanan (Adsense)  : MYR 779,002.88!
Pelawat unik harian: Melebihi 3.1 juta


BusinessInsider, sebuah laman web yang berkongsikan cerita mengenai perniagaan dan yang berkaitan dengannya. Juga memiliki laman web versi malaysia.

Anggaran pendapatan bulanan (Adsense)  : MYR 779,002.88!
Pelawat unik harian: Melebihi 4.5 juta


Sebuah laman web gossip artis dan segala perihal tentang selebriti. Wah! Menarik juga kan ni. Niche artis ni betul-betul boleh buat duit online! Hehehe.

Anggaran pendapatan bulanan (Adsense)  : MYR 1,168,663.73!
Pelawat unik harian: Melebihi 1.7 juta


Sebuah laman blog tentang teknologi.

Anggaran pendapatan bulanan (Adsense)  : MYR 1,168,663.73!
Pelawat unik harian: Melebihi 5 juta


Tahu ini laman web apa? Ini laman web dating! Uhhh! POF atau PlentyOfFish adalah sebuah laman web dating yang sangat popular dan boleh didapati dengan 9 bahasa! Hmm, laman web dating ye! Pun boleh buat duit dengan adsense?

Anggaran pendapatan bulanan (Adsense)  : MYR 2,531,960.57!
Pelawat unik harian: Melebihi 3 juta


Ini adalah sebuah forum yang banyak membantu blogger dan peniaga online dan segala yang berkaitan dengannya.

Anggaran pendapatan bulanan (Adsense)  : MYR 1,947,777.16!
Pelawat unik harian: Melebihi 3 juta


Sebuah laman web tentang semua perkara! Cara memasak, cara menjahit, DIY! Macam-macam!

Anggaran pendapatan bulanan (Adsense)  : MYR 3,116,444.55!
Pelawat unik harian: Melebihi 3.9 juta


Mashable ini adalah sebuah laman web tentang teknologi dan berita mengenainya, ada juga review yang dibuat.

Anggaran pendapatan bulanan (Adsense)  : MYR 5,064,035.45!
Pelawat unik harian: Melebihi 5 juta


Rasanya tak perlu diperkenalkan lagi laman web wikihow ni. sebuah laman web yang boleh dikatakan semua ada. Nak cari apa benda pun, rasanya ada dalam wikihow ni. dan tak hairanlah kalau laman ini menduduki tempat pertama dalam senarai 10 laman web dengan pendapatan Adsense paling tinggi 2017.

Anggaran pendapatan bulanan (Adsense)  : MYR 6,232,585.89!
Pelawat unik harian: Melebihi 15 juta!

Oklah, inilah senarai 10 laman web dengan pendapatan adsense paling tinggi bagi tahun 2017! Kalau tentok pada pendapatan bulanan! Ya! pendapatan bulanan dia, rasa macam wow sangat! Tapi untuk capai ke tahap itu, bukanlah semudah seperti apa yang disangka ya!

Nak buat duit dengan adsense ni akan jadi mudah kalau kita tahu niche yang betul dan keyword yang paling mahal! Bila kita tahu semua tu, insyaAllah, duit USD akan masuk seperti air dalam akaun kita. hehehehe.

Share:

0 comments