Kisah Neelofa dan Pelancaran Tudung | MrEjoy

Kisah Neelofa dan Pelancaran Tudung

gambar pelancaran tudung neelofa di zouk

Kisah Neelofa & Pelancaran Tudung | Assalamualaikum. Salam sejahtera. Fuh! Penuh wall facebook dengan kisah pelancaran tudung Neelofa yang dibuat di sebuah kelab malam di ibukota. Mulanya, Mrejoy tercari-cari juga kelab mana yang dimaksudkan tu, sebab waktu awal baca tadi, blog tu tak beritahu pun kat kelab mana. Tapi bila tengok orang post dan share Video neelofa, oh, patutlah ramai yang kecam. Hmm.

Oklah. Buat mereka yang nak tahu dekat mana lokasi tu, Mrejoy beritahu ya. Neelofa buat pelancaran tudung dia di zouk kl. Semua pun tahu Zouk tu apa kan? Jika tak tahu, silakan search zouk kl, ok. Dan disebabkan itulah, ramai yang mengecam neelofa kerana lokasi tersebut dikatakan tidak sesuai. Dan ramai juga wanita bertudung yang hadir.

Dan selepas daripada pelancaran itu, al-maklumlah, penuhlah komen di media sosial yang rata-ratanya tidak setuju dengan lokasi yang dipilih neelofa ini.

gambar pelancaran tudung neelofa di zouk

gambar pelancaran tudung neelofa di zouk

Dan kalau kita baca post di facebook lagi best. Yang positif, yang negative. Yang kita sendiri pun tak terfikir, mereka boleh fikir sampai tahap tu pun ada. Ohh la! Sampai ada yang komen, maka lahirnya ramai makcik bawang. Tertanya juga Mrejoy, kalau perempuan diberi gelaran makcik bawang, kalau lelaki nak panggil apa ek? Hahahha.


Apa pun, ini komen neelofa:

Saya membuat keputusan untuk tidak mempedulikan lagi kritikan orang ramai berhubung mana-mana perkara, yang penting saya tahu apa yang dilakukan”

“Lokasi dipilih sesuai dengan tema selepas menyenarai pendek beberapa tempat. Kalau pilih tempat lain, saya perlu keluarkan wang lapan kali ganda bagi memenuhi kehendak tema”

“Sampai bila pun takkan habis kalau terus melayan kecaman netizen. Jadi tahun ini, saya memilih untuk tidak ambil peduli lagi kata-kata orang"

Apa pun, jom tengok gambar sekitar pelancaran Tudung neefola tu:

gambar pelancaran tudung neelofa di zouk

gambar pelancaran tudung neelofa di zouk

gambar pelancaran tudung neelofa di zouk

gambar pelancaran tudung neelofa di zouk

gambar pelancaran tudung neelofa di zouk

Tags:

Share:

1 comments