Disclaimer

Jika anda memerlukan sebarang maklumat lanjut atau mempunyai sebarang soalan mengenai penafian blog kami, sila hubungi kami melalui e-mel pada mrejoy3@gmail.com.

Penolakan tuntutan untuk http://www.mrejoy.com/:

Semua maklumat di dalam blog ini diterbitkan dengan niat yang baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja. http://www.mrejoy.com/ tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Apa-apa tindakan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda dapati di dalam blog ini (http://www.mrejoy.com/), adalah di atas risiko anda sendiri. http://www.mrejoy.com/ tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan blog kami.

Dari blog kami, anda boleh melawat laman web yang lain dengan mengikuti pautan ke laman web luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan link hanya ke laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat-laman ini. Pautan ke laman web lain tidak membayangkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat pada laman web tersebut. Pemilik laman web dan kandungan boleh berubah tanpa notis dan boleh berlaku sebelum kita mempunyai peluang untuk menghapuskan pautan.

Sila pastikan juga bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan syarat-syarat yang di luar kawalan kami. Sila pastikan anda menyemak Dasar privasi laman-laman ini dan juga "Syarat Perkhidmatan" mereka sebelum melibatkan diri dalam apa-apa perniagaan atau memuat naik apa-apa maklumat.

Persetujuan

Dengan menggunakan blog kami, anda dengan ini membenarkan penafian kami dan bersetuju dengan terma-termanya.

Update

Penafian Blog ini telah dikemaskini pada: Sabtu, 10 Oktober, 2015